Bruden

Der er mange store dage i et liv – en af dem er din bryllupsdag. For mig er arbejdet med dig som kommende brud en sand fornøjelse.

Som brud er dine tanker, ideer og ønsker i fokus længe inden den store dag. Jeg har lang erfaring i at rådgive og ideudveksle med dig – helt fra vi begynder at tale om dine indledende tanker, til vi prøveopsætter og til vi står på din store dag og du som brud. På denne dag kommer jeg selvfølgelig gerne til dig hvis du ønsker.

Kontakt mig og hør mere om hvordan vi skaber den allerbedste forberedelse og selvfølgelig et fantastisk resultat på din store dag.

Hele marts og april mdr er jeg under videreuddannelse som makeupartist hos Sine Ginsborg i Kbh. Jeg har det bedst med at være helt opdateret på de nyeste teknikker og ikke mindst moden da der hele tiden er udvikling.

kontakt mig for at høre mere

Extensions

Extensions er en fantastisk løsning til dig, der gerne vil have volume og længde, når dit eget hår ikke kan. Jeg bruger flettemetoden, som efter min erfaring er langt den mest skånsomme og naturlige teknik indenfor ekstensions og samtidig er det nemt at skjule at du har ekstra hår i. Jeg tager altid en indledende og grundig snak inden vi går i gang, så vi opfylder netop det behov du måtte have.

Kontakt mig for pris, da den vil variere afhængigt af dit ønske til hårtype, længde og mængde.

kontakt mig for at høre mere

Hårfarve

Når du bestiller tid til en farvning bliver du altid grundigt vejledt før vi går i gang. Jeg stiller dig spørgsmål, giver dig farveeksempler og fortæller dig om forskellene ved de forskellige farver og hvad de indeholder. Jeg bruger kun miljøvenlige produkter i min salon. Jeg går meget op i detaljer og vigtigheden i at ramme de rigtige toner som passer netop til dig og din hudtone. Jeg laver meget babylights, highlights og balayage. Og jeg kan rigtig godt lide at mixe de forskellige teknikker for at ramme netop det der passer til dig.

Priserne varierer fra ca. 700-2500 kroner.

book tid til hårfarve her

Klip

Når du bestiller tid en klipning, starter vi altid med en snak om dine ønsker og tanker. Og sammen designer vi den rigtige frisure til dig. Der er mange ting at tage hensyn til inden jeg starter med en klipning. En klipning siger rigtig meget om en person så den skal passe til både din personlighed og din stil. Jeg vil hjælpe dig med at få en råd tråd i din stil. Derefter går forkælelsen i gang, og du får en nænsom, men dybdegående detoxbehandling ved vasken, som renser hår og hovedbund. Herefter får dit hår en blødgørende og naturlig kurbehandling hvis du ønsker.

Priserne er fra 370-750 kroner.

book tid til klip her

Book tid

Book din næste tid i PAZIO Her